FDE-Generator.

 

Deze opstelling is een combinatie van sterwikkels en kristallen, dit alles gekoppeld met elkaar. De buitenste kommen gecombineerd met de FDE-Device Magic 7 Gold en verschillende kristallen, de middelste kom gecombineerd met de FDE-Device Metatron 6 X met kristallen donut Gold met 1 soort kristal.

 

Vanuit de middelste kom kunnen 6 personen zich verbinden met de handvaten en matjes die aangesloten zijn op deze. De gehele opstelling is fysiek geaard, door de combinatie (fysieke aarding en energetische aarding door de sterwikkel) ben je er zeker van dat je geaard bent als je gaat reizen, het universum in of andere dimensies. Je hoeft niet bang te zijn dat je verdwaalt, zie ook evaluatie verderop.

 

Deze opstelling is ongekend krachtig en geheel nieuw in de wereld, om hier ervaring mee te doen heb ik samen met mijn schoonzus Lilian Terwint, 3 healing avonden gegeven. Mensen uitgenodigd die graag kennis wilde maken met deze opstelling in combinatie met meditatie, klank en licht.

Thema van die avonden was: Ontdek je innerlijke kracht na een unieke healing van al je chakra’s en lichtlichaam.

 

Ik begon met de introductie, uitleg over de sterwikkel in het kort, inhoud van de avond. Lilian verzorgde de chakra healing, uitleg over elke chakra en daarop volgend een begeleidende meditatie om deze chakra te healing in combinatie met de FDE-Generator. Na de pauze heb ik mijn meditatie gedaan die ikzelf ontwikkeld heb, liefde schenken aan aarde en universum, Liefde ontvangen van aarde en universum, ook van jezelf, je intentie plaatsen in elke cel in je lichaam, het uitlijnen van je chakra’s en MerKaBa, daarna de reis maken in het universum en zelfs daarbuiten. De FDE-Generator versterkt deze meditatie, geeft je extra energie en de aarding die je nodig hebt.

 

De personen die hebben meegedaan staan vermeld bij de evaluatie. Dankzij hun medewerking en het delen van hun ervaring, hebben we hier veel van geleerd.

Een mooie win-win situatie. Een persoon onthoud zich in deze evaluatie.

Aan de hand van de evaluatie hebben we ook gelijk de 2de en 3de sessie aangepast. Er zijn altijd verbeter punten en iedereen ervaart het op zijn manier en dat maakt ieder persoon ook zo uniek.

 

Hoe we dit verder gaan opzetten c.q. ontwikkelen gaan we nog bespreken na de vakantie. Er komt zeer zeker een vervolg in groepsverband voor degene die daar interesse in hebben. Uiteraard zijn hier dan wel kosten aan verbonden.

Ook persoonlijke healing ga ikzelf verzorgen, wat ik eigenlijk al doe met de sterwikkel voor de persoon waarvoor hij gemaakt wordt.

Het is ook mogelijk om de hele opstelling te huren en je eigen meditatie te verzorgen in groepsverband. Het is allemaal bespreekbaar.

 

Bestand 10-08-15 14 24 40

De details zijn afgeschermd!!

Bestand 10-08-15 14 26 45

 

Evaluatie, ontdek je innerlijke kracht na een unieke healing van al je chakra’s en lichtlichaam.

 

Wat heeft deze healing u opgeleverd?

 

Wilma

Het 1ste gedeelte gaf mij zeer veel innerlijke rust.

Het 2de gedeelte bracht mij verwarring.

Annemie

Door weer bewust te worden en te voelen van je chakra’s in je lichaam.

Het lichaam werd wollig. Het werd breder, langer en van binnen ging het op en neer. Je werd groots, maar tegelijk ook klein, alsof je niets was in het geheel, opgenomen in liefde in de ruimte. Door deze mooie healing voel ik dat ik verder kan groeien in de diepte en ruimte om mij heen.

Ruud

Het heeft mij opgeleverd om dingen anders te bekijken en te accepteren.

Lambrini

Ik ben bewust geworden dat ik de liefde niet wil of kan ervaren, weg duw.

Johnny

Uitgebreide kennismaking met de kracht van het universum en het universum zelf.

Liesbeth

Het was een geweldige ervaring.

Jan

Meer inzicht en bevestiging wat je al weet/voelt. Ik denk ook dat de geplaatste intentie tot waarheid wordt.

Jacqueline

Meer liefde voor mijzelf voelen en ervaren.

Wim

Een verbinding met mijn innerlijke zelf.

Ingrid

Rust, het ervaren van.

Ana

Tijdens de healing kan ik even bij mezelf komen, even weg van het alle daagse, contact maken met mezelf, mijn lichaam, mijn hogere zelf en mijn Multi dimensionaliteit beleven op een bewuste manier. Het contact met andere dimensies en binnen aarde heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik krijg uitleg hoe je het bewust kan doen, dus niet alleen tijdens het slapen ervaren door een droom, maar op een gewenst moment ernaar toe gaan.

Jurgen

Inzicht in de materie, de ervaring vanuit een andere benadering met geluid en licht erbij was nieuw. Meditatie van Wim is vernieuwend en inspirerend. Je opstelling is een uniek concept die ongekende mogelijkheden in zich draagt.

Bart

Goede aarding en rust.

Johan

Meer inzicht in de werking van de sterwikkel. De connectie met elkaar.

Marie-Jose

Nog geen reactie!!

 

 

Hoe heeft u de healing ervaren?

 

Wilma

Als bijzonder – zeer aangenaam – rustgevend – krachtig. Dank je wel!

Annemie

Als heel fijn ontspannen. Ik vind het altijd bijzonder mooi voor met jezelf in je eigen universum te zijn in liefde en met een groep versterkt zich dat.

Ruud

Zeer positief – het brengt rust.

Lambrini

Ik ben meer helderziend en voelend, heel sterk aardend, vullende energie.

Johnny

Zalig

Liesbeth

Heel veel liefde kunnen geven, maar ook heel heel veel gekregen.

Jan

Heel mooi, liefdevol en uniek. Het zal mensen helpen zich verder te ontwikkelen en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Deuren worden geopend!

Jacqueline

Als zeer liefdevol en positief.

Wim

Weliswaar in groepsverband, maar toch heel persoonlijk.

Ingrid

Positief, bijzonder. Mooie bewustwording van dingen die je onbewust al weet.

Ana

Ik heb de healing ervaren als fijn en prettig en ik voel me veilig, ik heb weer iets moois ervaren, ik heb geen moeite om in de meditatie te komen en zonder moeite ook naar mijn gevoel en lichaam te luisteren. Ik mediteer thuis ook.

Jurgen

Ik heb de healing positief ervaren en tegelijkertijd tegen mijn eigen belemmeringen aangelopen wat inzicht geeft in mezelf. Heb er veel energie aan overgehouden en een ervaring rijker. Veel aandacht gegeven voor detail, een goed verzorgende avond.

Bart

Ik vond het een gezellige leuke avond, waarin ik vanalles mocht ervaren.

Johan

Zeer prettig, goede verbinding.

Marie-Jose

Nog geen reactie!!

 

 

Wat sprak u in het bijzonder aan? Welk inzicht heeft de healing u gegeven?

 

Wilma

Het 1ste gedeelte, de hoeveelheid energie die ik ontving en daardoor een enorme innerlijke rust kreeg.

Inzicht: door gezamenlijke energie wordt de innerlijke rust zeer krachtig.

Annemie

Dat ik weer in mijn eigen diepte kon gaan. Het thuis komen in je eigen universum. De energie die zo steeg samen met de groep. Ik zag veel bloemen en einde heel veel licht. Dat ik het goed warm had.

Ruud

Het inzicht krijgen in jezelf en je “opbouw”.

Lambrini

Sterwikkels vind ik een prachtig mooi en de energie van goud licht is helend en heel sterk.

Johnny

De chakra meditatie heeft me bewuster gemaakt.

De 2de meditatie was een mooie kennismaking.

Liesbeth

Dat alles een is.

Jan

De laatste meditatie was erg heftig, de meditatie met de chakra’s werd dit visueel gemaakt. Zeker in combi met licht en geluid.

Jacqueline

Dat er foto’s bij gebruikt werden en lichten voor extra duidelijke uitleg. Het inzicht dat wij zelf het universum en goddelijke zijn. Nieuw idee om in meditatie te gebruiken.

Wim

Het geheel sprak mij aan en het inzicht is om de meditatie weer als dagelijks iets te integreren, ik weet wat dit voor kracht en rust geeft.

Ingrid

Het gedeelte om vanuit helicopterview te kijken. Inzicht was dat alles in je zit, alles is groter maar tegelijkertijd ook kleiner als je denkt.

Ana

De energie van de sterwikkel wat Wim heeft gemaakt met alles erom heen vind ik heel bijzonder. Het is heel krachtig en wat nog bijzonder maakt is de reis naar het universum of andere dimensies op een bewuste manier zonder bang/angst, dat je verdwaalt. Het inzicht die ik heb is hoe belangrijk het is goed te gronden (aarden) als je zo’n reis maakt.

Jurgen

De opstelling van Wim en deze benadering naar het chakrasysteem toe met de merkaba – het plaatsen van jezelf erin, heb meer routine nodig in deze methode om deze ook te beleven zoals deze is bedoeld.

Bart

De aarding voelde ik heel goed. Dat ik me in het vervolg nog beter moet aarden. En dat ik verder ben dan ik dacht!

Johan

De mooie begeleiding.

Marie-Jose

Nog geen reactie!!

 

 

Wat heeft u gemist? – waar had u moeite mee?

 

Wilma

Ik heb niets gemist, duidelijke uitleg en mooie meditaties.

Ik had moeite met het 2de gedeelte, dit bracht mij in verwarring omdat ik hier geen enkele ervaring mee had. Voor mij was deze meditatie te moeilijk.

Annemie

Niets gemist en ik had nergens moeite mee. Het ging vanzelf in beweging en liet gaan, dat allemaal mooi was.

Ruud

Had moeite met de visualisatie in het 2de gedeelte.

Lambrini

Blanco.

Johnny

Kan ik niet over oordelen, te veel nieuwe ervaringen.

Liesbeth

Nergens moeite mee.

Jan

Blanco.

Jacqueline

Niets, was goed georganiseerd.

Wim

Blanco.

Ingrid

Meditatie van chakra’s was erg lang. Daardoor startte ik al moe aan de meditatie na de pauze. Misschien kunnen alle chakra’s in 1 meditatie.

Ana

Ik mis een lagere trilling/toon(en), aarde trilling/toon. Dit zorgt ervoor dat je geankerd bent in je lichaam (buik). Ik had er moeite mee om te blijven zitten. Ik zou graag willen bewegen en tonen maken. Na afloop had nog lichte duizeligheid. Thuis had ik mijn lichtlichaam gedeactiveerd door gewoon te zeggen, ik deactiveer mijn lichtlichaam nu, het werkt!

Jurgen

Ik vond de chakrahealing te lang duren en de sessie van Wim te kort, te weinig uitgediept. Vind ook zonder de sessie van Lilian te kort te doen dat Wim’s gedeelte meer mag worden benadrukt, is ook een groot niveau verschil tussen beiden benaderingen. Vind Lilian’s stukje meer voor mensen die pas bekend zijn met de wereld van energie.

Bart

Blanco.

Johan

Blanco.

Marie-Jose

Nog geen reactie!!

 

 

Welke opmerking wilt u nog kwijt?

 

Wilma

Het 1ste gedeelte lijkt mij zeer geschikt voor mensen met burn-out klachten. De combinatie muziek – licht – meditatie – gezamenlijke energie is zeer geslaagd.

Veel succes verder!!

Annemie

Het was een geweldige avond. Mijn dank aan jullie twee.

Trouwens ik heb die energie als kind al altijd gevoeld zoals binnen en buiten mijn lijf dat ik nooit kwijt ben geraakt.

Ruud

Blanco.

Lambrini

Dat moet meer de wereld in!

Johnny

Blanco.

Liesbeth

Dank je wel voor de ervaring.

Jan

Ten zeerste aan te raden, zeer mooie ervaring.

Jacqueline

Dat ook de personen die het begeleiden goed voorbereid zijn.

Wim

Dank je wel voor de bijzondere ervaring.

Ingrid

Bijzonder, heel mooi!

Ana

De chakra meditaties duurt naar mijn idee te lang. Het mag wat korter en bondiger zijn. Ik begrijp wel dat het nodig is om de chakra’s te behandelen voor deze sessie, maar misschien moet er gekeken worden naar de groep, zijn het gevorderden of zijn dat beginners.

Jurgen

Wim’s deel is meer een masterclass voor mensen die al meer ervaring hebben met de dimensies van energie. Wil benadrukken dat ik Lilians’s deel op zich zeker niet verkeerd vind. Ik zou de avond vullen met alleen de opstelling, of heel beknopt de chakra uitlijning doen en verder je concept uitdiepen.

Bart

Laatste meditatie kon beetje langer duren.

Johan

Blanco.

Marie-Jose

Nog geen reactie!!

 

Link website Jurgen: http://www.fre-quence.nl

Link website Jacqueline: http://www.spiritueelcentrumyuna.nl/yuna/

Link website Lambrini: http://www.restaurant-saloniki.be/

Naar bovenyes

 

Note van de ontwerper!
Alles wat op de site staat vermeld over de werking van de sterwikkels ( FDE's), is niet wetenschappelijk bewezen. Door ervaring, kennis, channeling, het fysiek/geestelijk waarnemen van de energie en intuïtie, is deze tekst op de site ontstaan!

Copyright by Wim Terwint © 2013 / FDE-Device ® Spaubeek / FDE@terwint.nl / All Rights Reserved.