Waarom de naam sterwikkel en FDE-Device.

De naam sterwikkel komt van Gene Zijde, deze naam heb ik doorgekregen via Merida toen ik vroeg welke naam het beste past bij deze wikkel. Voorheen had ik het over sterspoel en deze naam wordt gebruikt voor de overunitie om vrije energie op te slaan in accu’s. De sterwikkel werkt op energetische energie en is dus anders, dus ook een andere naam. Ik gebruik zelf voor het gemak ook regelmatig de naam sterwikkel.

Waarom dan FDE-Device, als ik goed kijk naar de werking van de sterwikkel (driedelig proces) dan past deze naam perfect, ook voor internationaal gebruik. Namelijk vrije energie die omgezet wordt in goddelijke energie en deze doorgeeft aan lichaam. Dus Free Divine Energie – Device / FDE-Device ®. Deze naam is geregistreerd. Ook de modellen zijn geregistreerd!!

 

Registreer R

Ab Ovo patents & trademarks te Limbricht

Note van de ontwerper!
Alles wat op de site staat vermeld over de werking van de sterwikkels ( FDE's), is niet wetenschappelijk bewezen. Door ervaring, kennis, channeling, het fysiek/geestelijk waarnemen van de energie en intuïtie, is deze tekst op de site ontstaan!

Copyright by Wim Terwint © 2013 / FDE-Device ® Spaubeek / FDE@terwint.nl / All Rights Reserved.