Waarom is de intentie zo belangrijk.

Bij iedere sterwikkel die ik maak hoort een of meerdere intenties, waarvoor is hij bedoeld, wat is de wens van de klant, wat zijn de klachten van de klant. Dus er wordt eerst overlegd wat de klachten zijn en waar wil de klant aan gaan werken om deze klachten te verbeteren of zelf helemaal op te lossen. Om een sterwikkel alleen als sieraad te dragen heeft geen enkel nut, hiervoor is hij ook niet bedoeld. Dus er zal vooraf een gesprek plaatsvinden. Via kaartleggen in combinatie met de Rayonex biotensor zal ik intuïtief de juiste sterwikkel erbij plaatsen. Tijdens het maken van de sterwikkel wordt deze intentie die we samen hebben afgesproken in de wikkel geprogrammeerd. Door een speciale techniek toe te passen kan deze programmatie niet meer ongedaan gemaakt worden.

Het is ook belangrijk dat je je volledig afstemt met de kosmos en contact maakt met moeder aarde, dit vereist de nodige kennis en concentratie en visualisatie.

Bij juist gebruik ( denk aan de intentie c.q. programmatie ) zal hij oneindige energie leveren, vandaar ook vrije energie en door de heilige vormen de Goddelijke kracht die voor iedereen toegankelijk is.

Kijk maar bij “Ervaringen” wat andere personen ervan vinden en wat het voor hen betekend.

Note van de ontwerper!
Alles wat op de site staat vermeld over de werking van de sterwikkels ( FDE's), is niet wetenschappelijk bewezen. Door ervaring, kennis, channeling, het fysiek/geestelijk waarnemen van de energie en intuïtie, is deze tekst op de site ontstaan!

Copyright by Wim Terwint © 2013 / FDE-Device ® Spaubeek / FDE@terwint.nl / All Rights Reserved.