Wim.

Tijdens mijn rondreis Mexico zomer 2013 ben ik nog een bijzondere man tegen gekomen, een sjamaan Manuel Mex. Manuel kwam ik tegen in een galery (Artesanias Mundo Maya Galery). Mijn schoonzus had deze man al een dag eerder ontmoet en zij vertelde mij de volgende ochtend enthousiast hierover. Omdat we die dag 2 dagen op dezelfde plek waren had ik de gelegenheid om ook deze man te ontmoeten. Bij deze ontmoeting vroeg ik aan Manuel of hij energieën kon voelen (waar ik al vanuit ging) en dit bevestigde hij. Ik gaf hem toen mijn eigen FDE die ik om had hangen in zijn handen en hij voelde toen de energie door zijn handen en armen vloeien, door zijn hele lichaam. Hij was erg onder de indruk en vroeg aan mij wat het was, de FDE zat namelijk in een leren tasje. In eerste instantie zij ik tegen hem dat het geheim was, maar haalde de FDE toch uit het tasje zodat hij hem nader kon bekijken en voelen. Hij vroeg of de FDE te koop was, ik noemde toen wat bedragen op wat voor Mexicaanse begrippen veel was. Maar ik zij er ook bij dat die niet te koop was omdat hij persoonlijk voor mij bedoeld is. Toch was hij heel erg geïnteresseerd hierin en wilde er graag zo een. Ik zij tegen hem, als je iets persoonlijks hebt om te ruilen, kunnen we een deal maken. Zonder te aarzelen haalde hij een klein etui uit zijn broekzak en haalde daar een kristal uit. Dit is mijn ruil zij hij, een rode Amber. Deze is al sinds mijn overgrootvader bij mijn familie en werd gebruikt tijdens ceremonies en healings. Ik aarzelde geen moment en ben hier meteen op ingegaan.

Hij de sterwikkel van mij en ik de rode amber van hem. Mooie deal toch. Naderhand nog wat informatie uitgewisseld en toen knuffelde hij mij als dank. Voor mij een heel bijzonder moment en de rode amber heeft een speciaal plekje bij mij.

Ook hier heb ik een reading van Merida ontvangen, er is nu een connectie tussen Manuel en zijn grootvader en overgrootvader en mij, mooi he.

 

Lea.

De uitdaging van de Sterwikkel: Ik denk dat er een onzichtbare kracht in de Sterwikkel is, die wel heel belangrijk is. Mijn ervaring is dat deze kracht mij zo opvallend heeft veranderd dat ik daardoor een nieuwe persoonlijkheid ben geworden,  energieker en met meer veerkracht. Een tijdje geleden kwam ik in aanraking met de Sterwikkel. Ik voelde de kracht door het hele lichaam. Een vreemde gewaarwording? Was dit een uiting van de Sterwikkel? Wie zegt dat het niet zo is? In ieder geval deze kracht of motiverende energie, kan hoop omzetten in realiteit. Om de sterwikkel actief te houden, betrek ik in mijn gedachtenpatroon en levensstijl de vijf gouden instellingen. Dat zijn: Geloof, Positief denken, Volharding, Vertrouwen en Overtuiging.

 

Fransien.

Ik heb een van je sterwikkels mogen uittesten en ik heb er fijne ervaringen mee gehad, o.a. ik sliep veel beter, ik kon me beter ontspannen en……niet onbelangrijk om te vermelden, hij beschermde me ook tegen negatieve energie van buitenaf. Ik zou het iedereen kunnen aanbevelen.

 

Coby.

Sinds ik jou cirkel van vrede heb (sterwikkel), ben ik veel rustiger geworden. Ik kan nu ook eens een avond lekker thuis blijven, dank je wel.

 

Kiesha.

Thank you for your beautiful gift and letting me send a prayer for you to put into the device. My prayer would be for mankind to remember who they are, our own power and goodness to then better ourselves and our planet. By remembering love as the Devine and over ruling power.

Thank you again for being at the event and for your beautiful gift.. i love it.

Love LG

 

This is so beautiful, i thank you from my heart to yours for your wonderful work and generous love for the world .. thank you again.

With all my love and gratitude

LG

 

Tinie.

Ik heb de eer gehad om veel verschillende sterwikkels die Wim gemaakt heeft te mogen voelen en ervaren.

Deze sterwikkels waren door Wim gemaakt zonder dat er een persoonlijke intentie in verweven was, en ondanks dat er nog geen intentie in de sterwikkel verweven was zat er in iedere wikkel een enorme kracht en energie.

Een kracht die voor iedere sterwikkel verschillend was. Ontzettend mooi om te mogen ervaren op welk vlak of gebied in je lichaam de sterwikkel zijn werk deed. Ik zal hier enkele voorbeelden geven van mijn ervaringen. Variërend van aanvoelen van de chakra`s (zodat je precies weet aan welke chakra "gewerkt" moet worden) tot het geven van rust (en dan vooral op geestelijk niveau). Maar ook het geven van rust in de fysieke vorm (voor een goede nachtrust). Het ontvangen van een zeer liefdevolle positieve energie. Maar ook voor het "wegnemen" van fysieke pijn.  Al met al te veel om op te noemen waar de sterwikkel allemaal goed voor is.  En nu praat ik nog "maar" over een sterwikkel die geen persoonlijke intentie bevat.

De sterwikkel die Wim voor mij gemaakt heeft met mijn eigen gekozen persoonlijke intentie werkt nog vele malen sterker. Ik zelf voel mij ook op een sterkere manier in het leven staan sinds ik in het bezit ben van de sterwikkel.

Ik zal een paar voorbeelden geven wat de sterwikkel doet, die voor mij gemaakt is :

* Ik vraag de sterwikkel welke chakra een steuntje kan gebruiken, en deze word mij dan precies door de sterwikkel aangeduid. Ik leg de sterwikkel dan een tijdje op deze chakra, en voel daarna dat deze weer goed geactiveerd is.

* Ik heb een betere nachtrust doordat ik minder pijn heb.

* Ik droom de mooiste dromen, en kom dan zelfs in contact met geliefden uit mijn omgeving die (helaas) overleden zijn.

* Fysiek ben ik sterker geworden, maar ook mentaal.

* En dan nog een bijzondere ervaring om met de lezers van dit stukje te delen!  Ik had besloten op vakantie te gaan, maar durfde de sterwikkel niet mee te nemen uit angst hem kwijt te raken! Ik heb toen voordat ik op vakantie ging een afspraak gemaakt met de sterwikkel en deze was dat hij (de sterwikkel dus) met mij mee zou reizen (terwijl hij in werkelijkheid thuis op het nachtkastje lag). Nou…..dit is dus ook werkelijk gebeurd!

En waardoor ben ik nu zo zeker van mijn zaak zult u zich misschien afvragen?  Dit om het feit dat ik na een zeer vermoeiende reis eindelijk kon gaan slapen en toen ik in bed lag vouwde ik mij handen in een bepaalde positie, ik vroeg mij in mijn eigen af; waarom doe ik dit nu, waarom vouw ik mijn handen op deze manier en wat voel ik in mijn handen???  En toen realiseerde ik mij dat de sterwikkel bij mij was…….volgens afspraak!!!  Dit was een bijzonder mooie ervaring, en gelijk het bewijs dat de sterwikkel dus ook degelijk op afstand zijn werk doet.

Ik wil Wim en iedereen die het verwezenlijkt heeft om dit mooie "geschenk" te maken dan ook met heel mijn hart bedanken.

 

Lilian.

FDE (Flower of Life) :

Door een druk takenpakket, met mijn werk, mijn gezin en daarnaast de zorg voor mijn moeder merkte ik dat mijn energie steeds minder werd waardoor ik ’s middags al moe was. Ik heb de FDE in een leren tasje op mijn borst gedragen en ik merkte dat ondanks mijn volle agenda, dat mijn energie niveau steeds hoger werd. Ik heb de FDE 2 weken elke dag gedragen en ’s nachts onder mijn kussen gelegd. Als ik me nu wat minder energiek voel, draag ik de FDE 1-2 dagen waardoor mijn energie weer snel op pijl komt.

Wim bedankt voor deze geweldige uitvinding, Lilian.

Als energetisch therapeut heb ik de FDE (Metatron 3) getest in mijn praktijk. Door mijn ervaring met het dragen  van de FDE weet ik dat deze op het energie lichaam werkt waardoor ook de problemen in het fysieke lichaam ondersteund worden. Tijdens de energetische behandeling breng ik de chakra’s weer in balans, hiervoor heb ik verschillende methoden. Ik heb de FDE enkele minuten boven de verstoorde chakra gehouden waardoor deze weer in balans gebracht werden. Ik blijf de FDE gebruiken, deze is een goede ondersteuning van de energetische behandelingen en werkt echt snel. Veel succes en ik hoop dat nog meer therapeuten de FDE zullen ontdekken, Lilian.

 

Bart.

Ik draag mijn metatron 4 sterwikkel nu al enkele maanden en ik merk en voel dat ik iedere dag sterker wordt. Ik was vanaf dag 1 meteen heel goed geaard en dus kan ik sneller groeien omdat ik mijn oude blokkades nu makkelijker kan verwerken en ik door de sterwikkel in een soort flow terecht kom. Dat is omdat ik nu heel goed geaard ben en het contact naar boven was al goed. Ik doe ook vaker invoelen op jou nieuwe ontwerpen Wim, ik voel dan meteen dat al mijn chakra’s open gaan en ik dan weer in die flow terecht kom.

Deze beleving wens ik iedereen toe, vooral in deze moeilijke tijd, omdat de sterwikkel iedereen helpt bij zijn eigen levens lessen.

Ik ben in ieder geval heel erg tevreden, en draag hem bijna iedere dag.

Note van de ontwerper!
Alles wat op de site staat vermeld over de werking van de sterwikkels ( FDE's), is niet wetenschappelijk bewezen. Door ervaring, kennis, channeling, het fysiek/geestelijk waarnemen van de energie en intuïtie, is deze tekst op de site ontstaan!

Copyright by Wim Terwint © 2013 / FDE-Device ® Spaubeek / FDE@terwint.nl / All Rights Reserved.