Zintuiglijke waarnemingen:

Zintuiglijke waarnemingen brengen chemische reacties teweeg in je lichaam die het bewuste ego-deel gevoelens noemt, maar kan het ook andersom, door bv verkeerd medicijn gebruik er ongewenste chemische reacties je zintuigen onnodig en verkeerd prikkelt met alle gevolgen van dien. Als dat zo is, dan zal heling pas plaats vinden als je het onbewuste ego-deel aanpakt.

Niet alle zintuiglijke informatie zal opgenomen worden door je bewuste ego-deel, hier is een filter die alleen bepaalde informatie doorlaat en die je zelf gecreëerd hebt. De thalamus in de hersenen is deze zeef en zorgt ervoor dat je dagbewuste ego-deel niet overbelast wordt.

Als het ook omgekeerd werkt, dan is een gezonde voeding belangrijk voor je om je goed te voelen. Het werkt dan 2 kanten op, let op met welke prikkels je binnenkrijgt, stem je filter opnieuw af zodat je alleen informatie binnenlaat die voor jou bestemd en geschikt is, neem geen voeding tot je die de verkeerde chemische reacties in je lichaam veroorzaken. Zorg dat er een balans is tussen deze 2 om je goed te voelen en gezond te blijven.

Het lichaam is de enige plaats waar alles tot beleving komt.

Als het filter niet goed werkt, neem je verkeerde (belastende) informatie tot je die chemische reacties teweeg brengt en hierdoor spanning in je lichaam kan ontstaan.

De FDE helpt je bij het opnieuw afstellen van je filter.

Note van de ontwerper!
Alles wat op de site staat vermeld over de werking van de sterwikkels ( FDE's), is niet wetenschappelijk bewezen. Door ervaring, kennis, channeling, het fysiek/geestelijk waarnemen van de energie en intuïtie, is deze tekst op de site ontstaan!

Copyright by Wim Terwint © 2013 / FDE-Device ® Spaubeek / FDE@terwint.nl / All Rights Reserved.