MindControl

 

Wat doe je als je op de bank zit en het licht wil aanmaken in de kamer. Je staat op en loopt naar de lichtschakelaar om die in een andere positie te zetten zodat de energie van blokkade naar doorstromen geschakeld wordt. Dit gaan we eens nader bekijken.

 

De lichtschakelaar is fysiek aanwezig, de elektrische kabels vanuit de meterkast lopen via de lichtschakelaar naar de lamp, die zie je niet, maar ook deze zijn fysiek aanwezig. De elektriciteit loopt door de kabels, zijn deze fysiek aanwezig? Het is een vorm van energie. Het gaat zich in dit verhaal om het schakelen van knopjes, zodat de energie gaat stromen, het opheffen van energie blokkades naar energie doorstroming. Een simpele handeling toch, dat knopje omzetten.

 

Maar hoeveel knopjes worden er omgezet in je lichaam om deze handeling te verrichten. 100, 1000, 10.000, 100.000 of zelf meer, ik weet het niet, maar dat het er veel zijn weet ik wel want er moet energie stromen om te kunnen opstaan, te lopen naar de lichtschakelaar, te kunnen denken dat het licht aan moet, kortom heel veel handelingen om dat enkele knopje te bedienen waardoor het licht aangaat.

 

Weet jij waar die knopjes in je lichaam zitten?

Ik denk het niet, maar toch zet je ze aan en uit, je hebt dit in al die jaren dat je hier rondloopt geleerd hoe dat moet, met je bewust- en onderbewustzijn stuur je ze aan zonder te weten waar ze zitten.

Elke gedachte, handeling van je lichaam, bewust of onbewust, zijn schakelingen in je lichaam, een gigantisch en complex netwerk en jij weet precies hoe dit moet, raar toch!

Er zijn ook gedachten en handelingen in je lichaam die bewust- of onbewust aangestuurd worden, die vaak klachten als hoofdpijn, stress, andere vormen van pijn in je lichaam, niet gelukkig zijn, noem maar op, veroorzaken. Dit zijn maar enkele voorbeelden.

 

Nu denken we dat wij niet weten waar deze knopjes zich bevinden, is dit wel zo? Weten we wel waar de goede knopjes zitten en niet de slechte knopjes die je ziek kunnen maken. Ik noem het maar even goed en slecht of positief en negatief.

Ikzelf denk dat we ook die knopjes weten te zitten, we hoeven er alleen maar onze aandacht er naartoe te richten. Alleen is ons dat niet geleerd hoe we onze aandacht er naar toe kunnen richten.

Luisteren wij ook wel genoeg naar ons lichaam?

Voelen we ook wat ons lichaam ons te vertellen heeft?

Geven wij ons lichaam die aandacht wat het verdient?

Houden wij van ons lichaam met heel ons Hart (niet fysiek)?

 

Heb je ergens pijn, dan wil je lichaam op die plek je aandacht trekken, analyseer waarom je daar pijn hebt, wat heb je gedaan, wat is de oorzaak hiervan?

Is het een verkeerde beweging geweest, een verkeerde houding die je te lang hebt aangehouden, bepaalde gedachten die je vast zetten in denken, noem maar op, jij weet als beste wat dat kan zijn.

Met een pijnstiller los je dit niet op, de pijn gaat wel weg maar je doet er verder niets aan en dat wil je lichaam juist wel.

Focus je op de pijnplek en bedien al je knopjes die nodig zijn om het te verhelpen. Je weet waar de knopjes zitten, ook al denk je dat je het niet weet.

Door er met je aandacht er naar toe te gaan bedien je al die knopjes. Laat je niet afleiden door angst, want deze bediend weer de verkeerde knopjes.

Geef het een positieve aandacht, bedank je lichaam dat hij je hier attent op maakt. Stuur er liefde naar toe en ontlast deze plek.

 

MindControl dus.

Laat je niet afleiden door de omgeving door alle input om je heen, focus, mediteer, visualiseer, accepteer en geef het daarna vrij met al je liefde die je hebt.

Dit kun je overal toepassen, zelfs onder het lopen, alleen even opletten dat je niet ergens tegenaan loopt haha. Het hoeft maar heel even te zijn, enkele keren per dag.

Maak je hier eigen van, het wordt daarna een automatisme, net zoals je loopt zonder na te denken.

Als je hierbij de energie van een FDE gebruikt, wordt het proces versnelt, je bundelt als het ware de energie naar een bepaalde plek waardoor alles sneller verloopt, je lichaam in positieve zin ondersteund.

 

Gaat er nu bij jou een lampje branden na het lezen van dit verhaal?

Mooi, dan heb ik mijn doel bereikt.

 

Liefs Wim.

Note van de ontwerper!
Alles wat op de site staat vermeld over de werking van de sterwikkels ( FDE's), is niet wetenschappelijk bewezen. Door ervaring, kennis, channeling, het fysiek/geestelijk waarnemen van de energie en intuïtie, is deze tekst op de site ontstaan!

Copyright by Wim Terwint © 2013 / FDE-Device ® Spaubeek / FDE@terwint.nl / All Rights Reserved.