Je gedachten en overtuigingskracht!

 

Je gedachten en overtuigingskracht!

 

Eén kleine verkeerde gedachte kan je energiestroom in je lichaam helemaal uit balans brengen, je merkt het meteen, je voelt je opeens niet lekker, je wordt moe, je krijgt hoofdpijn of ergens anders pijn in je lichaam, je gezichtsuitdrukking verandert, je houding verandert, je reageert anders op mensen of dieren, noem maar op.

 

Het is het moment dat je dit duidelijk wordt dat je bewust wordt van deze energieën, (kan ook positieve gedachten zijn waarbij je je uiterst prettig voelt) je gaat deze energieën ervaren in je lichaam en analyseren, zodat je bij de volgende verkeerde negatieve gedachte deze meteen kan omzetten naar een positieve gedachte of loslaten en er verder geen aandacht meer aan geven.

 

Sommige gedachten (positief of negatief) hebben een latere uitwerking op je energie systeem, een ophoping van deze gedachten en energieën kan zich uiten in lichamelijke klachten, de zwakste plek in je lichaam zal zich hier het eerste uiten in een ziekte beeld. Het is dus heel belangrijk hoe je omgaat met gedachten, deze moet je met onvoorwaardelijke liefde scheppen, niet alleen de gedachten naar jezelf maar ook naar anderen toe.

 

Weet dat je een deeltje bent van je schepper en hij overal aanwezig is, jij hebt ook het vermogen gekregen te scheppen en dat doe je met je gedachten, je fysieke lichaam hier op aarde remt je enorm en het is daarom ook een extra uitdaging om je gedachten te analyseren en te voelen hoe je lichaam reageert op bepaalde gedachten zodat je de volgende keer weet wat goed is en wat niet goed is voor je lichaam. Ga dus zorgvuldig om met het creëren van gedachten, meditatie is hierbij van belang om te leren je gedachten onder controle te houden. Wat is op dit moment de grootste verslaving en het moeilijkst onder controle te houden, je gedachten (piekeren?).

 

Daarbij komt nog je eigen overtuigingskracht, voor mij de meest belangrijke van allemaal.

Je overtuigingskracht stuurt energie naar die gedachte, dit kunnen positieve of negatieve energieën zijn en dat is wat je voelt tijdens de gedachtestroom de gehele dag door. Je kunt je de hele dag moe en rot voelen door de gedachtestroom op je werk b.v., kom je iemand tegen waarvan je houd en deze je een liefdevolle groet geeft, is dat rotte gevoel meteen over of trekt langzaam weg. Vraag je maar eens af tijdens zo’n moment wat er werkelijk gebeurt met je.

 

Naar mate je overtuigingskracht stijgt bij bepaalde gedachten, hoe meer energie je hieraan geeft.

Dit kun je meteen voelen of ook op de lange termijn, zowel de negatieve als de positieve overtuigingskracht kan een directe uitwerking hebben of op lange termijn. Korte termijn zijn bijvoorbeeld de genoemde punten in de eerste alinea met daarbij de positieve uitwerking van een glimlach, blijdschap, opeens lekker voelen, er zin in hebben, noem maar op. De lange termijn kan zijn chronisch ziek worden of in positieve zin een carrière opbouwen die jij graag wil, je wensen in vervulling zien gaan, noem maar op….

 

Door wie of wat laat jij je overtuigingskracht bepalen of beïnvloeden.  Door de media op TV of Radio, door religiën, door de wetenschap, door artsen of specialisten in elke vorm die er is, door je partner, je directe omgeving, je baas, je werk, noem maar op. Dit is denk ik het moeilijkste op dit moment, we worden overspoelt met informatie en weten niet meer wat juist of onjuist is. Als je jezelf blijft analyseren hoe je lichaam voelt bij bepaalde gedachten en je overtuigingskracht, ontdek je uiteindelijk wat wel en niet bij jou past, wat voor jou wel en niet de waarheid is. Is dit misschien wel de bewust wording wat zich op dit moment afspeelt bij de mensen en wij langzaam wakker worden van hetgeen dat wij zelf de schepper zijn van onze eigen werkelijkheid.

 

Boodschap zal duidelijk zijn denk ik, dit is mijn waarheid en ook hier vraag ik je om zelf aan te voelen of dit ook voor jouw geld. Gedachten hebben een scheppend vermogen en de overtuigingskracht geeft hier de hoeveelheid energie aan. Copyright by Wim Terwint©

 

Note van de ontwerper!
Alles wat op de site staat vermeld over de werking van de sterwikkels ( FDE's), is niet wetenschappelijk bewezen. Door ervaring, kennis, channeling, het fysiek/geestelijk waarnemen van de energie en intuïtie, is deze tekst op de site ontstaan!

Copyright by Wim Terwint © 2013 / FDE-Device ® Spaubeek / FDE@terwint.nl / All Rights Reserved.