Herinneringen oproepen door muziek:

Iedereen kent dat wel, dat je muziek hoort waar jij herinneringen aan hebt of een goed gevoel geeft en daar vrolijk van wordt. Deze muziek kun je luisteren door de speakers van een smartphone wat eigenlijk niet klinkt en bepaalde frequency's niet goed doorkomen en hierdoor de muziek je nauwelijks raakt, maar je kunt deze muziek ook luisteren door een geweldige stereo installatie en je alle frequency's optimaal kunt horen en voelen tot aan je tenen.

Het gevoel bij deze muziek door deze geweldige stereo installatie is zo intens dat je je in een andere staat van bewustzijn begeeft en alles om je heen vergeet. Het doet enorm veel met je gevoelens en stemming, je lichaam reageert hier enorm positief op.

De sterwikkel (FDE) doet dit ook maar dan op energetisch niveau. Hij laat je zien, voelen, weten wat er diep in je onderbewustzijn zich afspeelt, op een manier die voor jou het beste geschikt is (trillingsniveau) zodat je het een plaats kunt geven en verder kunt gaan met je levensplan. En dit op het niveau van een geweldige stereo installatie, het raakt je van top tot teen.

Dit is een van de eigenschappen die de sterwikkel heeft. Je onderbewustzijn (je geschreven programma's) weten precies wat er nodig is om dit los te maken, te herbeleven en het een plaats te geven, te accepteren of vrij te geven, wat voor jou het beste is.

Note van de ontwerper!
Alles wat op de site staat vermeld over de werking van de sterwikkels ( FDE's), is niet wetenschappelijk bewezen. Door ervaring, kennis, channeling, het fysiek/geestelijk waarnemen van de energie en intuïtie, is deze tekst op de site ontstaan!

Copyright by Wim Terwint © 2013 / FDE-Device ® Spaubeek / FDE@terwint.nl / All Rights Reserved.