Moet je geloven in de FDE (sterwikkel):

Om terug te komen op de vraag (wordt mij regelmatig gesteld) of een sterwikkel effect heeft op mensen die er niet in geloven?

Je kunt er in geloven of niet, hij zal zijn werk uiteindelijk doen. Daar is wel een wezenlijk verschil, als je ervan overtuigt bent en weet hoe een sterwikkel werkt en wat heilige geometrie betekent, zal je je beter afstemmen op de sterwikkel en is de werking veel krachtiger. Mensen die dit al weten en kunnen voelen hebben meer, eigenlijk veel meer aan een sterwikkel dan mensen die er helemaal niets vanaf weten.

Zodra je hem omdoet of ziet bv op je nachtkastje moet je al met je aandacht naar de sterwikkel gaan om hem aan te sturen. Hij versterkt dan datgeen wat je nodig hebt om je energetisch te healen.

Ook moeten personen die hulp nodig hebben dit zelf bij mij aangeven. Dit is tevens een teken dat ze er klaar voor zijn om een healing te ontvangen. De oude dogma's of overtuigingen blokkeren een persoon, als men deze wil loslaten, dan pas is er een vooruitgang mogelijk.

Note van de ontwerper!
Alles wat op de site staat vermeld over de werking van de sterwikkels ( FDE's), is niet wetenschappelijk bewezen. Door ervaring, kennis, channeling, het fysiek/geestelijk waarnemen van de energie en intuïtie, is deze tekst op de site ontstaan!

Copyright by Wim Terwint © 2013 / FDE-Device ® Spaubeek / FDE@terwint.nl / All Rights Reserved.