Alles is een illusie, een spel…..

Alles is een illusie, een spel, net zoals er 2 personen een schaakspel spelen. Wie er wint maakt niet uit, je hebt samen die ervaring gedeeld en ervan geleerd.

Zo ook is dit voor de hele wereld (Aarde), het is een heel groot complex spel. Een virtuele wereld, zelfs op het niveau van het universum of "al wat is", het is "1" groot bewustzijn die zich opsplitst in ontelbaar veel bewustzijnsvonkjes die elk zijn ervaringen opdoet op zijn eigen niveau. Uiteindelijk komt alles weer samen tot dat "1" groot bewustzijn die deze virtuele wereld heeft gemaakt en dat zijn wij allemaal bij elkaar, dus uiteindelijk is er geen winner of verliezer, is er geen dualiteit meer, dualiteit is er juist hierzo om ervaringen op te doen anders is het onmogelijk om te leren.

Als dat "1" groot bewustzijn klaar is met dat spel, volgt er weer een nieuw spel. Het spel wat we hier op "Aarde" spelen heet volgens mij "Samenleven". Dus er is "1" groot bewustzijn wat alles leert en alles weet en dat is "GOD". Wij zijn daar een vonkje van en als we open staan voor deze geweldige energie, mogen we ook gebruik maken van de onmetelijke kennis die hierin is opgeslagen. Het is voor iedereen toegankelijk, herinner je wie je eigenlijk bent, jij bent een deeltje "vonkje" van alles wat is, dat "1" groot bewustzijn.

Er is een hulpmiddel die je bewuster maakt, die je de mogelijkheid geeft om toegang te krijgen tot een hoger bewustzijn of die je toegang geeft naar een andere dimensie. De FDE (sterwikkel) is dit hulpmiddel.

Note van de ontwerper!
Alles wat op de site staat vermeld over de werking van de sterwikkels ( FDE's), is niet wetenschappelijk bewezen. Door ervaring, kennis, channeling, het fysiek/geestelijk waarnemen van de energie en intuïtie, is deze tekst op de site ontstaan!

Copyright by Wim Terwint © 2013 / FDE-Device ® Spaubeek / FDE@terwint.nl / All Rights Reserved.