Welkom op de site van Free Divine Energy

Free Divine Energy – Device

Een FDE-Device is een Geometrisch Energetisch Lichtinstrument voor de toekomst!

Intuïtief....

Hoe kom ik aan de berichten die bij de sterwikkels vermeldt staan.

Alle berichten op deze site komen van mij persoonlijk, intuïtief krijg ik informatie door, vaak ook tijdens meditaties bij het maken van een nieuwe sterwikkel word mij duidelijk gemaakt via beelden en gedachtenpatronen waarvoor de sterwikkel gebruikt kan worden en wat zijn functie is. Ook de naam die bij iedere sterwikkel is vermeld, krijg ik door tijdens het maken van een nieuwe sterwikkel.
Ook heb ik heel uitgebreide informatie van mediums, deze ga ik niet allemaal hier vermelden en hou ik voor mijzelf.
Er komen ook steeds meer mensen op mijn pad die hier de waarde en energie in zien en voelen en ben ook erg benieuwd waar het mij naar toe brengt. Ik heb zelf ook baat bij elke nieuwe sterwikkel die ik maak, dit brengt mij weer een stapje hoger naar mijn doel.

FDE = Antenne....

Herinnert u zich nog die antenne op u dak voor u TV en radio:

Deze pikt het signaal op die ergens anders in het land uitgezonden word. Door de vorm van de antenne ontvang hij verschillende signalen die via een kabel naar u radio of tv gaat. Hierin zit een ontvanger (tuner) die u met een knop afstelt op een zender die u leuk vindt op dat moment. Men ziet er niets van in de eter, maar het is er wel, het zijn golflengtes of trillingen in verschillende lengtes. De tuner zet het signaal dat door de eter gaat om naar bruikbaar beeld en geluid. U draait aan de knopjes voor de juiste golflengte of trilling te ontvangen. 

Stel je nu eens voor dat er ook andere antennes bestaan die andere golflengtes of trillingen kunnen ontvangen, op het niveau van uw bewustzijn of energetisch lichaam. Dat is de sterwikkel!! Door de wikkel in speciale vormen te maken die uit de heilige geometrie komen kun je deze golflentes of trillingen ontvangen. 

Maar wie is nu de tuner, dat bent u. Door je af te stemmen op de sterwikkel of deze in je handen te nemen ben jij de tuner en de sterwikkel de ontvanger. Door de heilige patronen in de sterwikkel heb je een mooi lichtinstrument in handen. 

Jij of je onderbewustzijn bepalen waar de blokkades zitten en hier wordt dan flink aan gewerkt. De gevoelige mensen onder ons voelen dit meteen en ieder persoon voelt ook andere energieën want jij bent de tuner die het kanaal afstemt wat je dus nodig hebt, bewust of onbewust. 

De sterwikkel (FDE) is uniek in de wereld, er bestaat nog geen ander apparaat wat dit mogelijk maakt.

Note van de ontwerper!

Alles wat op de site staat vermeld over de werking van de sterwikkels ( FDE's), is niet wetenschappelijk bewezen. Door ervaring, kennis, channeling, het fysiek/geestelijk waarnemen van de energie en intuïtie, is deze tekst op de site ontstaan!