Welkom op de site van Free Divine Energy

Free Divine Energy – Device

Een FDE-Device is een Geometrisch Energetisch Lichtinstrument voor de toekomst!

FDE-Generator....

Deze opstelling is een combinatie van sterwikkels en kristallen, dit alles gekoppeld met elkaar. De buitenste kommen gecombineerd met de FDE-Device Magic 7 Gold en verschillende kristallen, de middelste kom gecombineerd met de FDE-Device Metatron 6 X met kristallen donut Gold met 1 soort kristal.

Vanuit de middelste kom kunnen 6 personen zich verbinden met de handvaten en matjes die aangesloten zijn op deze. De gehele opstelling is fysiek geaard, door de combinatie (fysieke aarding en energetische aarding door de sterwikkel) ben je er zeker van dat je geaard bent als je gaat reizen, het universum in of andere dimensies. Je hoeft niet bang te zijn dat je verdwaalt, zie ook evaluatie verderop.

Deze opstelling is ongekend krachtig en geheel nieuw in de wereld, om hier ervaring mee te doen heb ik samen met mijn schoonzus Lilian Terwint, 3 healing avonden gegeven. Mensen uitgenodigd die graag kennis wilde maken met deze opstelling in combinatie met meditatie, klank en licht.

Thema van die avonden was: Ontdek je innerlijke kracht na een unieke healing van al je chakra’s en lichtlichaam.

Ik begon met de introductie, uitleg over de sterwikkel in het kort, inhoud van de avond. Lilian verzorgde de chakra healing, uitleg over elke chakra en daarop volgend een begeleidende meditatie om deze chakra te healing in combinatie met de FDE-Generator. Na de pauze heb ik mijn meditatie gedaan die ikzelf ontwikkeld heb, liefde schenken aan aarde en universum, Liefde ontvangen van aarde en universum, ook van jezelf, je intentie plaatsen in elke cel in je lichaam, het uitlijnen van je chakra’s en MerKaBa, daarna de reis maken in het universum en zelfs daarbuiten. De FDE-Generator versterkt deze meditatie, geeft je extra energie en de aarding die je nodig hebt.

De personen die hebben meegedaan staan vermeld bij de evaluatie. Dankzij hun medewerking en het delen van hun ervaring, hebben we hier veel van geleerd.

Een mooie win-win situatie. Een persoon onthoud zich in deze evaluatie.

Aan de hand van de evaluatie hebben we ook gelijk de 2de en 3de sessie aangepast. Er zijn altijd verbeter punten en iedereen ervaart het op zijn manier en dat maakt ieder persoon ook zo uniek. Hoe we dit verder gaan opzetten c.q. ontwikkelen gaan we nog bespreken. Er komt zeer zeker een vervolg in groepsverband voor degene die daar interesse in hebben. Uiteraard zijn hier dan wel kosten aan verbonden.

Ook persoonlijke healing ga ikzelf verzorgen, wat ik eigenlijk al doe met de sterwikkel voor de persoon waarvoor hij gemaakt wordt.

Het is ook mogelijk om de hele opstelling te huren en je eigen meditatie te verzorgen in groepsverband. Het is allemaal bespreekbaar.

Evaluatie, ontdek je innerlijke kracht na een unieke healing van al je chakra’s en lichtlichaam.

Wat heeft deze healing u opgeleverd?

Wilma - Het 1ste gedeelte gaf mij zeer veel innerlijke rust. Het 2de gedeelte bracht mij verwarring.

Annemie - Door weer bewust te worden en te voelen van je chakra’s in je lichaam. Het lichaam werd wollig. Het werd breder, langer en van binnen ging het op en neer. Je werd groots, maar tegelijk ook klein, alsof je niets was in het geheel, opgenomen in liefde in de ruimte. Door deze mooie healing voel ik dat ik verder kan groeien in de diepte en ruimte om mij heen.

Ruud - Het heeft mij opgeleverd om dingen anders te bekijken en te accepteren.

Lambrini - Ik ben bewust geworden dat ik de liefde niet wil of kan ervaren, weg duw.

Johnny - Uitgebreide kennismaking met de kracht van het universum en het universum zelf.

Liesbeth - Het was een geweldige ervaring.

Jan - Meer inzicht en bevestiging wat je al weet/voelt. Ik denk ook dat de geplaatste intentie tot waarheid wordt.

Jacqueline - Meer liefde voor mijzelf voelen en ervaren.

Wim - Een verbinding met mijn innerlijke zelf.

Ingrid - Rust, het ervaren van.

Ana - Tijdens de healing kan ik even bij mezelf komen, even weg van het alle daagse, contact maken met mezelf, mijn lichaam, mijn hogere zelf en mijn Multi dimensionaliteit beleven op een bewuste manier. Het contact met andere dimensies en binnen aarde heeft mij altijd geïnteresseerd. Ik krijg uitleg hoe je het bewust kan doen, dus niet alleen tijdens het slapen ervaren door een droom, maar op een gewenst moment ernaar toe gaan.

Jurgen - Inzicht in de materie, de ervaring vanuit een andere benadering met geluid en licht erbij was nieuw. Meditatie van Wim is vernieuwend en inspirerend. Je opstelling is een uniek concept die ongekende mogelijkheden in zich draagt.

Bart - Goede aarding en rust.

Johan - Meer inzicht in de werking van de sterwikkel. De connectie met elkaar.

Marie-Jose - Nog geen reactie!!

Note van de ontwerper!

Alles wat op de site staat vermeld over de werking van de sterwikkels ( FDE's), is niet wetenschappelijk bewezen. Door ervaring, kennis, channeling, het fysiek/geestelijk waarnemen van de energie en intuïtie, is deze tekst op de site ontstaan!