Welkom op de site van Free Divine Energy

Free Divine Energy – Device

Hieronder vindt U een overzicht van alle FDE-Device's
klik op linker of rechter pijl voor te bladeren.

Iedere FDE heeft zijn eigen afmeting/vorm en hierdoor ook zijn eigen werking.

De FDE’s worden persoonlijk door mijzelf gemaakt en kan ook niet nagemaakt worden, hij zal dan niet zijn werking hebben waarvoor hij bedoeld is.

Voordat er een FDE gemaakt wordt, maak ik contact met die persoon waarvoor hij bestemd is en de intentie is hierbij heel erg belangrijk. Voor nadere informatie hierover kun je beter contact met mij opnemen.

Je kunt de FDE omhangen, hier is een leren tasje op maat voor. Het leer heeft geen invloed op de werking. Voor de grotere modellen is er ook een statief van eikenhout waar hij rechtop in gezet kan worden, b.v. voor in de woonkamer, behandelkamer of slaapkamer.

Je kunt er ook mee mediteren of naast je bed leggen, dit is ook afhankelijk van de vorm en grootte.

De FDE's zijn een ondersteuning, de mens zelf moet natuurlijk het werk doen, zo moeten ze ook aangeprezen worden net zoals kristallen een ondersteuning kunnen zijn, wikkels zijn geen wondermiddelen.

In combinatie met kristallen werkt de FDE als versterker.

Waarom de naam sterwikkel en FDE-Device

De naam sterwikkel komt van Gene Zijde, deze naam heb ik doorgekregen via Merida toen ik vroeg welke naam het beste past bij deze wikkel. Voorheen had ik het over sterspoel en deze naam wordt gebruikt voor de overunitie om vrije energie op te slaan in accu’s. De sterwikkel werkt op energetische energie en is dus anders, dus ook een andere naam. Ik gebruik zelf voor het gemak ook regelmatig de naam sterwikkel.

Waarom dan FDE-Device, als ik goed kijk naar de werking van de sterwikkel (driedelig proces) dan past deze naam perfect, ook voor internationaal gebruik. Namelijk vrije energie die omgezet wordt in goddelijke energie en deze doorgeeft aan lichaam. 
Dus Free Divine Energie – Device / FDE-Device ®. 
Deze naam is geregistreerd. Ook de modellen zijn geregistreerd!!