Welkom op de site van Free Divine Energy

Free Divine Energy – Device

Een FDE-Device is een Geometrisch Energetisch Lichtinstrument voor de toekomst!

Wim....

Tijdens mijn rondreis Mexico zomer 2013 ben ik nog een bijzondere man tegen gekomen, een sjamaan Manuel Mex. Manuel kwam ik tegen in een galery (Artesanias Mundo Maya Galery). Mijn schoonzus had deze man al een dag eerder ontmoet en zij vertelde mij de volgende ochtend enthousiast hierover. Omdat we die dag 2 dagen op dezelfde plek waren had ik de gelegenheid om ook deze man te ontmoeten. Bij deze ontmoeting vroeg ik aan Manuel of hij energieën kon voelen (waar ik al vanuit ging) en dit bevestigde hij. Ik gaf hem toen mijn eigen FDE die ik om had hangen in zijn handen en hij voelde toen de energie door zijn handen en armen vloeien, door zijn hele lichaam. Hij was erg onder de indruk en vroeg aan mij wat het was, de FDE zat namelijk in een leren tasje. In eerste instantie zij ik tegen hem dat het geheim was, maar haalde de FDE toch uit het tasje zodat hij hem nader kon bekijken en voelen. Hij vroeg of de FDE te koop was, ik noemde toen wat bedragen op wat voor Mexicaanse begrippen veel was. Maar ik zij er ook bij dat die niet te koop was omdat hij persoonlijk voor mij bedoeld is. Toch was hij heel erg geïnteresseerd hierin en wilde er graag zo een. Ik zij tegen hem, als je iets persoonlijks hebt om te ruilen, kunnen we een deal maken. Zonder te aarzelen haalde hij een klein etui uit zijn broekzak en haalde daar een kristal uit. Dit is mijn ruil zij hij, een rode Amber. Deze is al sinds mijn overgrootvader bij mijn familie en werd gebruikt tijdens ceremonies en healings. Ik aarzelde geen moment en ben hier meteen op ingegaan.

Hij de sterwikkel van mij en ik de rode amber van hem. Mooie deal toch. Naderhand nog wat informatie uitgewisseld en toen knuffelde hij mij als dank. Voor mij een heel bijzonder moment en de rode amber heeft een speciaal plekje bij mij.

Ook hier heb ik een reading van Merida ontvangen, er is nu een connectie tussen Manuel en zijn grootvader en overgrootvader en mij, mooi he.

Lea....

De uitdaging van de Sterwikkel: Ik denk dat er een onzichtbare kracht in de Sterwikkel is, die wel heel belangrijk is. Mijn ervaring is dat deze kracht mij zo opvallend heeft veranderd dat ik daardoor een nieuwe persoonlijkheid ben geworden,  energieker en met meer veerkracht. Een tijdje geleden kwam ik in aanraking met de Sterwikkel. Ik voelde de kracht door het hele lichaam. Een vreemde gewaarwording? Was dit een uiting van de Sterwikkel? Wie zegt dat het niet zo is? In ieder geval deze kracht of motiverende energie, kan hoop omzetten in realiteit. Om de sterwikkel actief te houden, betrek ik in mijn gedachtenpatroon en levensstijl de vijf gouden instellingen. Dat zijn: Geloof, Positief denken, Volharding, Vertrouwen en Overtuiging.

Note van de ontwerper!

Alles wat op de site staat vermeld over de werking van de sterwikkels ( FDE's), is niet wetenschappelijk bewezen. Door ervaring, kennis, channeling, het fysiek/geestelijk waarnemen van de energie en intuïtie, is deze tekst op de site ontstaan!